Herlufsholm Sporlaug bliver til NCM MTB Sporlaug

Der er sikkert en del af jer som aldrig har hørt om Herlufsholm Sporlaug, og vi vi vil derfor godt starte med at introducere os selv. Vi er fire entusiastiske MTB ryttere (Joachim, Anders, Lars og Gustav) som synes det kunne være rart med flere vedligeholdte spor med features i Næstved nærområde.

Vi har derfor spurgt Herlufsholm Godskontor om vi må stå for dette, og det har de godkendt med den betingelse at vi overholder nogle regler omkring hvordan vi bygger, samt indsamler til årskort til skovene og betaler dem et administrationgebyr.

Resten går ubeskåret til materialer og udstyr i forbindelse med vedligehold af sporet.

Årskortet betales hvert år og giver adgang til at køre i skovene som hører under Herlufsholm. Sporene er  Kalbyris skoven, Herlufsholm skoven og Stenskoven.

Årskortet koster 150 kr og indbetales på NCMs mobile pay nr.: 880296

Vores mål er i første omgang at få lavet nogle features som enten kan køres af alle eller som er nemme at køre uden om i skovene nævnt. Derudover skal der sikret at sporene er til at køre hele året, d.v.s. der skal drænes en del steder og der skal tilføres noget grus andre steder.

Vi vil starte i Kalbyris skoven og vi tænker at bygge et par hop over en å og en måde at komme over uden at hoppe, samt lave sving og små sjove features på et af de steder man kan få lidt fart på.

Nogen lign. det vi tænker med hop kan man se i Sorø på billedet her:

image.png
 

 

Vi ønsker også at vende sporet om og sætte pæle samt lave en kort på en tavle ved starten af sporet for an anføre nogle af de første intiativer.

 

Der vil blive indbudt til en kommende spordag i Marts måned, se seperat FB opslag