På landevejen satser vi på at køre i hold på 12-14 motionister med en holdkaptajn. De forskellige hold kører i forskellig hastighed - hold 1 kører hurtigst, derefter følger hold 2 til 5.. Det er nogle gange lidt svært at få delt holdene, og det sker at der både kommer for hurtige og for langsomme med på de enkelte hold. Det er vigtigt at komme af sted med et hold der kører i en hastighed, man kan følge med i de 2-3 timer træningen normalt varer, og alle opfordres til at være realistiske og selvkritiske når de vælger hold. Ude på ruten er det holdkaptajnen der bestemmer rute og hastighed.

På hold 1, 2 og 3 vil der ofte være en eller anden form for struktureret træning. Det kan f.eks. være tekniktræning eller konditionstræning i en eller anden form, f.eks. som intervaltræning eller bakketræning. Træner og kaptajn er ikke nødvendigvis samme person.

I løbet af foråret vil der normalt være struktureret træning hver anden tirsdag for alle dem der har lyst til at deltage - ligegyldigt, hvilket hold man normalt kører på. Starttid her er kl. 17:45 - mødested er Rådmandshaven, bagerst på parkeringspladsen. Se i kalenderen for info om, hvilke dage det er. Tilmelding er ikke nødvendig. Typisk triller man samlet stille og roligt ud til en rundstrækning og kører nogen intervaller af forskellig slags, hvorefter man triller tilbage mod Næstved efter en kort evaluering. Træningsudvalget tager sig af planlægning og instruktion.