Erfaringer som nyt medlem i Næstved Cykel Motion 

Udgivet 30-11--0001, tags: Erfaringer-som-nyt-medlem-i-Næstved-Cykel-Motion  |

 

Hermed mine oplevelser og erfaringer som nyt medlem i Næstved Cykel Motion  

Jeg har kun positive erfaringer med det første ½ år i NCM, fra den allerførste dag, har alle jeg har mødt hjulpet, kommet med gode råd, taget én under vingerne for at man hurtigt lærer at cykle med, formationer og så videre.

Spørger man om noget, får man altid et relevant svar og hjælp, en positiv oplevelse.

Fra allerførste dag, har alle taget rigtig godt imod mig som ny, og jeg kan se at andre nye får den selvsamme modtagelse og det er simpelthen fantastisk.  

Inden jeg startede i NCM, var jeg lidt nervøs for om jeg kunne følge med i forhold til hastigheden, da jeg havde hørt at man skulle kunne cykle 50 km uden problemer før man meldte sig ind. Dette passer så ikke, det er med at få meldt sig ind hurtigst muligt, for man lærer det bedst her.

En anden ting jeg overvejede inden jeg meldte mig ind, var om jeg ville møde grejfreaks, der ville se ned på den gamle havelåge jeg havde, men det har jeg slet ikke mødt og alle mine fordomme er ikke blevet indfriet. Hvilket ærgrer mig en smule for så have jeg nok startet med at cykle en del år før.... 

Jeg kan reelt ikke komme på noget negativt. Klubben er bygget op på en måde, så det mest handler om at komme ud og cykle og have fælles sociale oplevelser sammen, om det er Mountainbike eller racer. 

Jeg har ikke været til mountainbike men har prøvet Zwift (hometrainer) hen over vinteren i stedet og jeg må konstatere at jeg savner decideret at komme ud på landevejen igen, sammen med holdet, det sociale i de timer man er afsted, er lige mig. 

Så kære nye medlem uanset niveau, se at få nogle prøvetimer i NCM, kan varmt anbefales.

Med venlig hilsen

Brian Winther